Еди Хърн призна, че е останал зашеметен от размерите на Франсис Нгану. Бившият шампион на UFC излиза за втори път на ринга на 8 март в Саудитска Арабия срещу Антъни Джошуа. Двамата се изправиха лице в лице за първи път на пресконференция, на която промоутърът Хърн видя Нгану отблизо.

Той остана поразен от размерите на ММА звездата, която е висока 180 см и тежи 120 кг. Хърн заяви пред Queensberry Promotions: "Франсис Нгану говореше и аз го гледах, мислейки си: "Вижте размера на главата, на врата му! Всъщност се обърнах към Ей Джей и му казах: Пред него ти изглеждаш като от полутежка категория.  Искам да кажа, че за първи път Ей Джей всъщност се състезава с някой, който е далеч от него по отношение на ръста и масата. Този човек е по-голям".

"Затова чуваме приказки за това колко е силен, чуваме приказки за това колко силно може да удря. Все още ми е трудно да се подпиша под това, не вярвам, че можеш просто да влезеш в спорта и просто да победиш елита на бокса. Но той почти го направи срещу този, който мнозина смятат за най-добрия в тежка категория в света“.