Фенове на Дунав предадоха на треньора Веселин Великов 5 листа с песни, които са част от репертоара на агитката.

Идеята датира от скорошната среща между привържениците и ръководството на футболния клуб. Целта е да се заздрави връзката между твърдото ядро запалянковци, които "горят" за клуба, и актуалната селекция. В тази връзка феновете отправиха и предизвикателство към футболистите да не забравят да поздравяват очи в очи момчетата от агитката след мач.

"Задачата на играчите относно песните е поне да вникнат в смисъла им и да знаят, че те са тазгодишните лирически герои в тях. Ако останат две години, може и да ги пеем заедно при промоцията в "А" група", споделиха феновете.

Все пак те отчетоха, че на този етап най-голямата победа за всички ще е със своята игра футболистите да върнат доверието и присъствието на все повече русенци на стадиона. В тази връзка на доброволни начала привърженици на отбора ще разлепят плакати в града за предстоящите срещи на "драконите".

Инициативата започва с разпространение на афиши за предстоящия двубой с Кубрат, който ще се състои на 29 август, петък, от 18 ч. на Градския стадион в Русе.