Валентин Илиев коментира бъдещето си на специална пресконференция, на която говори и за състоянието на българския футбол като цяло.

"Имах две обаждания от български отбори, но искам да изчакам да видя дали ще си намеря отбор в чужбина. До края на месеца ще трябва да има яснота къде ще играя", каза Илиев.

ВИДЕО може да видите ТУК!

"Капитанската лента не е само да я носиш на ръката, а много повече. ЦСКА няма как да е прелистена страница за мен, желая им успех на футболистите и треньорския екип, една година е много време, могат да се случат много неща. Подкрепих проекта на г-н Божков, защото аз съм работил с този човек, дори сега ако трябва да избирам пак бих го подкрепил, нямам нищо против господин Ганчев", продължи той.

"Независимо какъв е форматът на първенството, на мен ми се иска да се обърне внимание на футбола като цяло, преди години бяхме на много по-високо ниво от други страни, които в момента ни настигат и минават. Винаги ще има недоволни от формата на провеждането на първенството", каза бившият футболист на ЦСКА по повод формата на първенството.

"Не очаквах Лудогорец да отпадне, но когато подчениш съперник така се получава. Берое ги виждам като претендент за шампионската титла, а Черно море направи добър мач у дома, но като гост загуби", коментира евроучастниците ни той.

"Нивото на футбола в България и на клубно, и на национално ниво не е добро, имаме кадри и футболисти, които могат да донесат радост на феновете", каза още Валентин Илиев.