Ветеранът Стоян Колев, който изигра последния си мач за ЦСКА срещу Миньор Перник, се надява тимът да получи право да играе в А група от новия сезон. Съотборникът му Момчил Цветанов сподели, че играчите са получили уверение, че това ще се случи, но 40-годишният страж заяви друго. 

"Дали имаме уверения от ръководството, че ще играем в А група? Не, нямаме. Аз лично за мен се надявам така да стане. Нашият благодетел прави всичко възможно това да се случи", сподели Колев и говори за бъдещите си планове. 

"Сега ми предстои почивка известно време, после ще реша накъде ще поема. Публиката на ЦСКА да ти скандира името по този начин, е голям комплимент. Радващо е, че по някакъв начин съм останал в съзнанието им", сподели още Колев.

През седмицата той вдигна Купата на България и това беше един от най-щастливите моменти за него. Затова стражът смята този си период в клуба за един от най-успешните. 

"Дали това ми е най-успешният престой в клуба? Може би да. Никой не очакваше ЦСКА да прегази безапелационно всички отбори във В група. А после и Купата на България... Не знам дали има друг отбор по света от трета дивизия, който да печели Купата", сподели Колев и накрая говори за възможността да остане на "Армията".

"Не знам дали ще остана в клуба. Ще видим как ще се развият нещата", завърши 40-годишният ветеран.