След близо два часа, които Гриша Ганчев прекара в канцелариите на зоналния съвет на БФС в София, той обяви, че всичко е наред и мач на ЦСКА със Струмска слава ще има. Бизнесменът обаче не каза дали е имало и какъв точно е бил проблемът.

"Всичко е наред, ще има мач", беше краткият коментар на Ганчев. На въпрос какъв все пак е бил проблемът, новият финансов благодетел на "червените" заяви: "Какъв проблем? Дойдох, за да обсъждаме подробности около организацията."

Той коментира сцените от мача между Ашдод и ЦСКА и заяви, че е получил уверение от феновете, че няма да се случват повече подобни неща. Двама от тарторите на агитката на "армейците" също присъстваха на срещата в зоналния съвет на БФС.

"Мачът с Ашдод не съм го гледал, видях само репортаж. Феновете няма да правят повече такива неща, те са добри момчета", каза още Ганчев.

Припомняме, че ЦСКА се забави с картотекирането на своя отбор, което трябваше по график да се състои вчера. Днес обаче около 17:00 часа Ганчев, заедно с изпълнителния директор Пламен Марков и администратора Кирил Костов влязоха в канцелариитена зоналния съвет на БФС, явно за да разрешат възникналия казус.