Доста наситен откъм срещи бе четвъртък за синдика на ЦСКА Дора Милева. Икономистът имаше работа в Софийския градски съд, където завери поредната порция от документи по вземания на кредиторите на армейците. Милева и екипът й усилено работят по финансовия одит на клуба и наравно с това конструират оздравителен план, който да бъде предложен за гласуване от кредиторите.

След това дамата имаше делови обяд с изпълнителния директор на "червените" Александър Тодоров. На него двамата са обсъждали освен оперативни документи и възможностите за евентуално оздравяване.

Интересно е, че синдик Милева и Александър Тодоров са стигнали до допирни точки относно възможностите за оздравителен процес в най-успешния български клуб, пише в-к "7 дни спорт".

Наситената със срещи програма на Дора Милева продължи със сбирка по покана на сдружение "ЦСКА Акционерите" и други фенове. Естествено, и на тази среща тя подробно запозна феновете с актуалното финансово състояние на ЦСКА.

"Червените" фенове са се запознали с намерението на госпожа Милева да предложи оздравителни процедури на кредиторите.
 

Дора Милева е споделила, че до 20 декември ще предложи на съда окончателния списък с имената на всички кредитори. Освен това синдик Милева ще опита най-късно до средата на януари 2016 г. да каже каква е окончателната цифра по дълговете на ЦСКА.