Ръководството на Септември София, взе решение относно цените и билетите за предстоящия двубой между Септември и ЦСКА, който ще се изиграе на 16.08.2015г. от 18:00ч. на стадион "Локомотив" в столичният квартал "Надежда". 

След проведен разговор със Зонален съвет София към БФС, ръководството на ПФК ЦСКА София и взимане под внимание правилото за финансов феърплей между отборите, относно цените на билетите за домакински и гостуващи привърженици, ПФК СЕПТЕМВРИ София взе решение, окончателните цени на билетите да бъдат по 10 и 12 лева, а не както бе обявено първоначално 10 и 15 лева:

- СЕКТОР А - 12лв.
- СЕКТОР Г - 10лв.
- СЕКТОР А (домакини) - 12лв. 

"Поднасяме своите извинения към ПФК ЦСКА София и привържениците на двата отбора за допуснатото недоразумение", се казва в съобщението от лагера на Септември.

Билетите за СЕКТОР А за привържениците на ПФК СЕПТЕМВРИ София, ще се продават в ПЕТЪК от 09:30ч. до 18:30 на адрес: кв. Драгалевци, бул. Черни връх 228, база ДИТ.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в СЕКТОР А и СЕКТОР Г (клетка). Билетите ще се продават на място, като тяхната продажба ще започне от 16:30ч. на касите на стадион "Локомотив".

Вратите на стадиона ще бъдат отворени час и половина преди началото на двубоя.