Полуфиналистът за Купата на България ЦСКА днес ще даде начало на 25-ия кръг в Югозападната В група с домакинство на Рилски спортист. Срещата е на „Българска армия“ от 15,30 часа и без съмнение „червените“ фенове се надяват на нова разгромна победа.

Самоковлии вече регистрираха едно поражение от „армейците“ по-рано през сезона. Двата тима се срещнаха в края на септември 2015 година, като ЦСКА победи с 3:0. Головете тогава отбелязаха Владислав Узунов, Самир Аясс и Преслав Йорданов.

В миналия кръг хората на Христо Янев допуснаха едва трети гол във вратата си от началото на кампанията при категоричния успех с 5:1 над София 2010. Мачът беше по-специален за тях, тъй като в него отборът от „Армията“ премина границата от 100 отбелязани гола през сезона.

Предвид задаващия се първи полуфинален мач треньорът на ЦСКА може и да направи рокади в състваа си, тъй като Рилски спортист не изглежда като най-опасният опонент. От подновяването на първенството през февруари самоковлии записаха 2 равенства и 4 загуби, като в тези шест мача вкараха само 3 гола. Рилецо дотук през кампанията има цели 12 поражения на сметката си, а допуснатите 9 гола във въпросните 6 срещи се явяват 1/3 от общия брой в мрежата им.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS