Отборът на ЦСКА продължава своя „екзотичен“ път във В група. От 18.00 часа днес „червените“ излизат срещу Септември София на стадиона в „Надежда“ във втория кръг на Югозападната В група. Mача ще можете да проследите в развитие, минута по минута, в Gong.bg.

Това се счита и за първото по-сериозно препятствие пред ЦСКА, тъй като съперникът, воден от бившия наставник на Левски Николай Митов, не крие амбициите си.

Тимът на Христо Янев започна ударно новия сезон, с победа с 3:0 над Струмска слава на „Българска армия“. От друга страна Септември София завърши 1:1 като гост на Вихрен Сандански на старта.

„При всички положения Септември е сериозен отбор, видяхме някои неща, в които си личи работата на отбора. Подхождаме сериозно към някои неща, които сме видели в мачовете им до момента“, коментира Христо Янев преди мача.

През седмицата Септември София се подсили с нов футболист. В редиците на тима през новия сезон ще играе, състезавалият се за последно във ФК Хасково, Димитър Андонов.

Любопитен факт е, че ЦСКА няма победа на стадиона на Локомотив София през изминалите 10 години. За последно това се случва на 6 септември 2005 година срещу „железничарите“ - 2:1.

Очаква се сериозен интерес от страна на феновете към срещата, като цените на билетите са между 10 и 12 лева.

Ивайло Стоянов от Петрич ще ръководи срещата между ЦСКА и Септември.

В сряда, 19 август, ЦСКА излиза срещу София 2010 за Купата на България от 18.30 часа на стадион „Българска армия“. Срещата ще можете да проследите в Gong.bg, Gong Play, Diema sport 2, както и по Дарик радио.