Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев направи подарък на Здравко от дует Ритон. Наставникът дари специална фланелка на „червените“ на един от най-върлите привърженици на тима – Здравко. Всичко това се случи в предаването „На кафе“ по Нова телевизия.

„Всички знаем, че Здравков изказва големи симпатии към нашия отбор. За нас, които сме част от клуба, това е изключително радващ факт. Предполагам, че са спокойни когато идват към стадиона и не толкова, когато гледат мача. Те са от хората, които изживяват всяка една емоция на стадиона и това ни кара да се чувстваме добре“, сподели Христо Янев.

„Те са хора, които си вършат работата с голямо желание и със сърце. Именно затова имат толкова много фенове“, коментира още треньорът на ЦСКА.

„Пожелавам им да видят пълна зала, пожелавам им да мине по вода, както и всичко, което са планирали.“

„Ако ми позволите, искам да задам един въпрос на Здравко. Искам да го попитам, дали има нещо емоционално в това, че обложката на новия им албум е в червено. Тази фланелка на ЦСКА е специален подарък за Здравко. И на следващия мач го чакаме на трибуните“, завърши Христо Янев.