Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов коментира решението си да се откаже от парите, които "червените" му дължат.

ЦСКА дължи близо 300 хиляди лева на специалиста, който обаче заяви, че не смята да търси вземанията.

"Всеки трябва да се постарае да помогне с каквото може. Аз обикалях България, срещах се с феновете, и една среща в Монтана, реакцията на един човек там, ме накара да помисля. Този човек каза: "Цяла седмица няма да ям, но ще спестя пари да си купя акции," заяви Младенов пред предаването "Гол" по Bulgaria On Air. "Всички, които милеем за този клуб, трябва да направим всичко по силите си, за да го бъде."

"Не го виждам това оздравяване, но трябва да се доверим изцяло на г-н Ганчев и да подкрепяме всяко решение, което той вземе. Много е трудно да започнат да се изплащат тези милиони. Много трудно, ако не и невъзможно."

"Една от идеите на хората, които пратиха ЦСКА в това състояние е, лека-полека да претръпнем и да свикнем ЦСКА да е във В група. И в годините да губим привърженици, защото ЦСКА го няма на голямата сцена."

"Всички искаме ЦСКА да се върне по възможно най-бързия начин в А група. Наясно сме, че тези 20-30 милиона няма кой да ги плати. ЦСКА под каквато и да било форма трябва да се върне в А група."

"Има клубове в А група без лицензи, без стадиони, а ние убиваме грандовете."

"Не сме ние хората, които трябва да правят тази промяна. БФС и държавата трябва да я направят, ние може да даваме идеи. В момента имаме премиер, който толкова много обича футбола... Ние загубихме базите, загубихме спортните училища, загубихме водещи клубове. Всичко това е в наш ущърб."

"Трябва по-оптимистично да мислите. Вярвам, че Боби Михайлов може да направи промяна, бързо и рязко. Футболът трябва да тръгне в правилна посока, виждате какви страни ни изпреварват, и ние го приемаме като нещо нормално."

"Трябва да има рестарт на футбола в България. Има начин. Правилата са правени от футболния съюз. И те могат да се променят в името на българския футбол," завърши Младенов.