За пореден път се доказа, че футболът е не просто спорт, а нещо по-голямо. Левски и ЦСКА може да са съперници на терена, но извън него нещата стоят по съвсем различен начин и това си личи от постъпката на "сините". 

От клуба обявиха, че ще дарят 5000 лв. за лечението на бащата на играча на "червените" Павел Головодов. Родителят на 17-годишното момче се бори с рак, а преди известно време играчът загуби майка си. 

"Ръководството, треньорите и футболистите на Левски ще дарят 5 000 лева за бащата на юношата на ЦСКА Павел Головодов, който е болен от рак. Събраните средства ще отидат за лечението на Георги Головодов, като част от кампанията, в която се включиха редица футболни деятели и отбори, както и "сините" фенове."

"Левски призовава всеки, който има възможност, да подаде ръка в този тежък за Головодов момент, като се включи и в акцията на младежка организация "Проектът", която организира благотворителен концерт на 22 януари 2016г. (петък) от 18 часа в Дом на културата в Гоце Делчев."

"Целта на концерта също е събиране на средства за лечението на бащата на Головодов. Левски пожелава бързо оздравяване на Георги Головодов и кураж в борбата с тежката болест", написаха от клуба на официалния си сайт.