„Това е идеалният момент този мач да ни послужи за обица на ухото. Подходихме леко пренебрежително и резултатът е налице. Но трябва да отчетем, че ни се събраха доста мачове. Не е станало нищо фатално“, заяви старши треньорът на ЦСКА Христо Янев след равенството 2:2 със Сливнишки герой в 30-я кръг на В група.

„Поздравявам отбора на гостите, който се представи много добре. А от тук нататък ние следваме нашия план. Ние си свършихме работата, не виждам някой да може да ни измести от първото място. Пак казвам - не е станало нищо фатално, от което да правим трагедии. Всеки сам за себе си трябва да си направи необходимите изводи“, коментира Христо Янев и продължи:

„По-скоро ние сами се затруднихме. Основният проблем беше в нашия подход към мача. През второто полувреме нещата се промениха малко, но е трудно това да се промени в движение. Добър урок, който ще ни служи в бъдеще.“

„Не трябва да губим игрови ритъм. Единствените ни мисли до финала за Купата ще са да сме здрави и да дадем най-доброто от себе си. Момчетата до този момент са перфектни, нормално е през сезона да имат лек спад. Не можем да бъдем докрая максималисти. Предстоят ни два-три мача до финала с Монтана, идеална възможност за нас да се подготвим добре“, заяви още Христо Янев, а на въпрос за днешните информации за намеренията на Васил Божков да обезпечи и финансира изпълнението на оздравителен план за ЦСКА, треньорът не пожела да коментира:

„Тази информация я слушаме цяла година. Как така се появява в един момент, не ми е ясно. Не коментирам, защото моята работа е на терена. За мен е важно вашето мнение като безпристрастни медии.“