Старши треньорът на ЦСКА Христо Янев не спести похвалите си към своите футболисти след разгромния успех с 8:0 над Беласица Петрич в мача от 9-ия кръг на Югозападната В група.

На пресконференцията наставникът сподели, че е много доволен от представянето на отбора, който полага много усилия на тренировка, за да изглеждат успехите лесни.

„Доволен съм след такъв резултат и толкова красиви голове, момчетата се вложиха на 100 процента, няма как да съм недоволен“, сподели Христо Янев.

Относно срещата на ръководството и Гриша Ганчев с феновете, треньорът бе лаконичен: „Оптимист съм, г-н Ганчев беше много точен днес и феновете разбраха за какво става дума.“

„Николай Цветков вкара красиви голове, включиха се всички на много добри обороти, това е пътят, по който искаме да вървим. Ние сме длъжни да се представяме сериозно, да изградим отбор, на който в бъдеще му предстоят тежки мачове. Резултатите са плод на усилената работа, не бива да се подценява това.“

„Тежък жребий за купата, защото Спартак Плевен е от Б група, футболен град, така че приемаме жребия и отиваме да играем футбол“, сподели Христо Янев.

„Имаме още много неща да направим с този отбор, имаме млади момчета, които нямат търпение да излязат и да се доказват. Това, което ме радва е, че това, което се случва на тренировките през седмицата, се вижда тук“, завърши Янев.