Ръководството на ЦСКА използва официалния сайт на клуба, за да внесе яснота относно изказването на министър Красен Кралев от по-рано, че Министерството на младежта и спорта плаща сметките за вода и ток на стадион „Българска армия“.

„Армейци,

Бихме желали да внесем малко яснота около твърденията на министъра на спорта г-н Красен Кралев, че Министерството на младежта и спорта плаща сметки за вода и ток на ЦСКА.

Може би г-н Кралев леко се е заблудил и е имал предвид, че министерството плаща сметките на други стадиони в столицата и провинцията, но не и на „Българска армия“. Ръководството на нашия любим клуб плаща абсолютно всички сметки и консумативи на стадиона и продължава да се бори срещу всичко и всички за спасението на нашия отбор“, се казва в официалното съобщение от ЦСКА.

По-рано през деня министър Кралев обяви: „ Има проблем в мениджмънта на футболните клубове. Тези проблеми не са от вчера, не са от днес.  Ние винаги сме били отворени към проблемите на всички клубове. Тези дни ще проведем работна среща с част от екипа на ЦСКА, да видим какви са им проблемите, исканията…Задълженията, които има клубът към държавата и към министерството на спорта не са малки. Включително ние все още заплащаме  данък сгради, такса смет, вода, ток…“