Ръководството на ЦСКА ще компенсира всички свои фенове, които притежават абонаментни карти за Сектор В на домакинските мачове. Той беше затворен от общинската комисия, защото крие опасност за присъстващите в него. 

Затова шефовете на "червените" решиха да направят жест към привържениците си и да настанят всички картодържатели за въпросния сектор в отсрещната централна трибуна - Сектор А. Освен това, те обещаха да вземат мерки за отварянето му. 

"Поради извънредните обстоятелства и затварянето на Сектор В на стадион "Българска армия", ръководството на нашия клуб взе решение всички картодържатели от Сектор В да влизат на стадиона през вход №4 на Сектор А за всички домакински мачове на ЦСКА и да бъдат настанявани в Блок 5 от ред 15 до ред 20 и на места от 1 до 20."

"Уверяваме ви също така, че ръководителите на любимия ни отбор ще вземат своевременни и спешни мерки за възможно най-скорошното отваряне на Сектор В", написаха на сайта на ЦСКА. 

Шефовете на "червените" разкриха и организацията за предстоящия мач със Септември от поредния кръг на Югозападната В група. Билетите за него ще бъдат пуснати в четвъртък, а двубоят е в събота. Той ще стартира от 14:45 часа. 

Цените на пропуските ще са за Сектор А - 12 лв., за Сектор Г - 5 лв. и за ВИП ложа - 70 лв.В деня на мача касите ще отворят в 12:30 часа.