Днес от 18:00 часа на стадион "Българска армия" ЦСКА приема Чепинец Велинград в двубой от 3-ия кръг на Югозападната В група.

Срещата предизвиква сериозен интерес, тъй като и двата състава са със 100 % актив след изиграването на първите две срещи в шампионата.

До този момент ЦСКА победи с по 3:0 Струмска слава и Септември Сф. 

Тимът от Велинград също стартира безупречно в първенството - победи Беласица като гост с 2:1 и Вихрен у дома с 1:0. Двамата треньори Христо Янев (36 г.) и Атанас Стоилов (27 г.) са сред най-младите в родния футбол. Треньорът на гостите е роден на 27 април 1988 г. В Чепинец има половин дузина играчи, които са по-възрастни от него. 

"Червените" играха в сряда за Купата на България срещу София 2010 и спечелиха на "Армията" с 4:1, а в сряда ще играят финал в Зона София - град срещу Септември.

Христо Янев ще заложи на част от футболистите, които не играха в сряда.
На вратата се очаква отново да е Стоян Колев, а защитата може да придобие познатия вид - Грънчов отдясно, Чорбаджийски и Бранеков в центъра и Кикарин отляво. 

В халфовата линия ще действат Йордан Йорданов, а двойката с по-офанзивни функции зад нападателя ще е съставена от капитана Борис Галчев и Самир Аясс. По дясното крило се очаква да оперира Александър Александров.

Отляво почти сигурно ще е Маламов, като вариант е и взетият от школата Павел Головодов. 

На върха на атаката пък Янев ще може да избира измежду Преслав Йорданов и Хазуров.