Пълна мобилизация до цялата червена футболна общност - и не само, призовават Gong.bg и "Ники Кънчев Шоу" в ефира на Дарик Радио!

От този четвъртък - 18 февруари, стартира съвместната инициатива "Червените легенди". Всичко за ЦСКА - история, настояще, бъдеще. Срещи в ефира с най-големите имена в йерархията на червения футболен клуб. Също така - даваме думата на фенове, на близки до червената идея хора от всяка прослойка! Ще имате възможност да питате директно в ефир и чрез Фейсбук страницата на Gong.bg, ръководителите на клуба - също бивши и настоящи!

Започваме с Пламен Марков - този четвъртък, от 13.00 чак до 14.30 в ефира на Дарик! Легенда, шеф или просто човек, който носи в себе си ЦСКА!

Имате два начина да задавате своите въпроси към първия гост в рубриката "Червените легенди" - във Фейсбук страницата на Gong.bg, както и на живо - след 13.00 часа в четвъртък на ефирния телефон на Дарик радио. Ще селектираме най-интересните, най-щекотливите, най-любопитните. Ще зададем тези въпроси, чрези които ще може да се даде още по-голяма яснота за настоящето и бъдещето на ЦСКА!

Червени фенове - вие сте на ход! Чакаме въпросите ви към първия гост на Ники Кънчев в ефира - Пламен Марков. А съвсем скоро, очаквайте още и още популярни фигури!


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS