Тимът на Ботев Ихтиман ще се опита да се надиграва с ЦСКА в двубой от 21-ия кръг на Югозападната В група. Двубоят между двата тима ще се изиграе на 13 март (неделя) от 18:30 часа на стадион "Българска армия".

ЦСКА е убедителен лидер с актив от 57 точки без допуснато поражение и дори равенство. Ботев Ихтиман е на 12-ата позиция с 19 точки.

Треньорът на Ботев Валери Свиленов няма да може да разчита на двама ключови футболисти - Янчо Андреев и Кристиян Николаев, но останалите момчета са готови да се противопоставят на именития си съперник.

"Ще се опитаме да се надиграваме с ЦСКА, според мен, тимът не е това, което беше през есента, със сигурност ще играят за победа срещу нас, но ние ще се опитаме да ги изненадаме. Няма да се приберем отзад и да браним 0:0, а ще играем доколкото ни позволяват силите", коментира наставникът на тима от Ихтиман.

"Независимо от класата на ЦСКА, над всички е Борис Галчев, който е моторът на отбора, ако успеем да го неутрализираме имаме шанс за нещо от този мач", допълни Свиленов.

Ботев Ихтиман създаде доста ядове през есента на "червените", след като в двубоя от 4-ия кръг държеше 0:0 до 74-ата минута на срещата, когато падна първият гол в тяхната врата, а в крайна сметка ЦСКА спечели с 3:0. Двата тима изиграха и двубой от турнира за Купата на България, който беше спечелен от момчетата на Христо Янев с 5:0.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS