Наставникът на Славия Златомир Загорчич определи разширената група от играчи, с която ще опита да поднесе изненада в мача с Лудогорец. Той изненада, като включи цели 21 футболисти в списъка си, като трима ще трябва да отпаднат в самото навечерие на двубоя. 

Интересното е, че бившият български национал взима трима вратари. Това са Георги Петков, Емануеле Джерия и Антонис Стериакис, което означава, че един от тях ще отпадне в последния момент, но все още не е ясно кой точно. 

Битката е в Разград в неделя от 17:30 часа и ще можете да я гледате директно в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на нашата платформа PLAY DIEMA XTRA. За вас ще го следим и минута по минута на GONG.BG. 

Групата на Славия: 

Георги Петков, Антонис Стериакис, Емануеле Джерия, Милен Гамаков, Тейнур Марем, Павел Виданов, Александър Станисавлевич, Александър Александров, Димитър Велковски, Янис Карабельов, Стефан Ашковски, Георги Йомов, Владислав Узунов, Момчил Цветанов, Кристиян Пешов, Славчо Шоколаров, Филип Кръстев, Галин Иванов, Цветелин Чунчуков, Милчо Ангелов и Илиян Мицански