Зимното попълнение на Левски Мартин Райнов днес празнува 27-ми рожден ден.

Националът дойде през зимния трансферен прозорец в тима от Герена с трансфер от Берое. Халфът вече има 10 мача за „сините“ след дебюта му срещу Локомотив (Пловдив) на 17 февруари.

Ръководството, футболистите и служителите на ПФК Левски честитиха празника на Райнов и му пожелаха здраве, успешна кариера и много щастливи мигове със „синята“ фланелка.

Междувременно и Българският футболен съюз не пропусна да отбележи празника на националния полузащитник и да отравят благопожелания.

От футболната ни централа напомнят, че Райнов е роден е Габрово, а кариерата си стартира в детско-юношеската школа на местния Янтра, преди да дебютира в професионалния футбол с екипа на Берое. Последователно бива отдаван под наем на Етър, Сливен и Банско, а през сезон 2014/15 играе за Хасково. Следва трансфер в Локомотив (Горна Оряховица), преди халфът да се наложи като основен футболист в Локомотив (Пловдив). През 2017-а се завръща в Берое, като става и капитан на заралии, преди да облече екипа на Левски.

От „Иван Асен II“, припомнят също така, че за националния отбор на България полузащитникът дебютира на 10 октомври 2016 г. в мач с Швеция, а до момента има седем изиграни срещи за "лъвовете".