Ръководството на Левски реши да зарадва феновете на тима в коледно-новогодишния период. „Сините“ обявиха редица промоции на фен-артикули, карти и други чрез съобщение на сайта си. 

Ето и пълния текст:

"Нов екип, шал, коледна шапка, фланелка на любимия отбор, безплатни билети и отстъпки на артикули до 20 %... Звучи невероятно, нали? Време е за незабравими „сини“ празници!

Ела на „Герена“ и се запиши в голямото „синьо“ семейство, като вземеш своята карта „Ние сме Левски“ или „Вековен“, за да се възползваш от куп преференции.

Ето нашето предложение за всички вас, левскари:

Отстъпки за картата „Ние сме Левски“:

- 10% отстъпка в официалния магазин на клуба и безплатен билет за 4 домакински срещи или мероприятия, организирани от клуба.

- 20% отстъпка от сезонния билет в сектор по желание.

Отстъпки за картата „Вековен“:

- 20% отстъпка в официалния магазин на клуба и безплатен билет за 4 домакински срещи или мероприятия, организирани от клуба.

- 25% отстъпка от сезонния билет в сектор по желание.

И още: Всеки притежател на карта „Ние сме Левски“ или „Вековен“ ще се възползва от 10% отстъпка на услугите в болничните заведения /Acibadem City Clinic Tokuda, адрес бул. Никола Вапцаров 51б и Acibadem City Clinic адрес: Околовръстен път №127/

Освен това всеки новозакупил си абонаментна или клубна карта ще получи като комплимент от клуба еднолистния календар за новата 2018 година.

Направи само един клик и стани част от голямото „синьо“ семейство на we.levski.bg/ или заповядай в официалния магазин на клуба на стадион Виваком Арена Георги Аспарухов."