Уважаеми фенове, във връзка с предстоящото домакинство на Лудогорец от Трети кръг на ППЛ, ПФК Левски ще отвори за продажба на билети касата на Сектор "А" на стадион "Георги Аспарухов".

Тя ще рaботи в петък, 12.08, от 11:00 до 18:00 часа. В деня на мача, 13.08, официалният магазин на клуба ще предлага пропуски за срещата до 14:00 часа. От 14:00 часа до края на първото полувреме на двубоя (22:00 ч.) ще работят касите на улица "Тодорини кукли" 47. Касата на Сектор "А" ще работи в събота, 13.08, от 18:00 часа.

Желаещите ще могат да си закупят билет от намиращите се в техния град каси на Ticketpro (с мрежата от партньорски каси може да се запознаете ТУК: http://www.ticketpro.bg/jnp/ticket-outlets/index.html) и от бензиностанции OMV.

Цени на пропуските за срещата с Лудогорец:

Сектор Б – 7 лв.

Сектор В - 10 лв.

Сектор А – 15 лв. (Блок 5 и 6), 18 лв. (Блок 3 и 4), 20 лв. (Блок 1, 2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 70 лв. (VIP - достъп до ВИП салона с кетъринг).

Oнлайн билети може да закупите от ТУК!

За гостите ще работи каса на булевард "Владимир Вазов", която ще бъде отворена в 19:00 часа. Цената на пропуските е 7 лева.

На вниманието на привържениците на Левски:

За да се предотвратят струпвания пред входовете на стадион „Георги Аспарухов“ , всички стюарди в зоната на възникналия проблем са инструктирани да помагат на привържениците за пренасочване към свободните входове. Моля обръщайте се към служебните лица за всеки възникнал проблем.

Обръщаме Ви внимание, че на стадион „Георги Аспарухов“ са монтирани турникети на входовете и всеки привърженик трябва да спазва стриктно написания на своя билет вход към сектора. През входове различни от описаните на пропуските няма да може да се влиза на стадиона!

Напомняме ви, че всеки желаещ може да се възползва от семейния блок в Сектор "В". Местата за деца с придружители ще са разположени в 20-ти блок. Влизането за Семейния блок в Сектор "В" ще става през 10-и Вход.

За целта придружителят трябва да има закупен билет за сектора, а на място при влизането в Сектора ще бъде издаден нулев талон за желаещите да присъстват деца. Влизането ще става и срещу попълнена декларация. (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

Всички деца до 14 годишна възраст ще имат право на достъп и до Сектор "Б" с нулеви билети. Те ще влизат направо на място през входа с придружител и попълнена декларация (Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!).

В Сектор "А" деца под 7 годишна възраст ще могат да влизат без билет и без право на място, ползвайки мястото на своя придружител, закупил си билет за мача.

Левски и Лудогорец се изправят един срещу друг на 13.08 от 21:15 часа.

За повече информация и въпроси относно продажбата на билети: www.ticketpro.bg и страницата на Ticketpro във Фейсбук/https://www.facebook.com/TicketProBG