Бързаме ли, бързаме, за да ви дадем повече време за гласуване и съответно – шанс за повече от вас да участват в битката за нашата награда. Как ли? Естествено по обичайния начин – чрез съвместната игра на Gong.bg и Grabo.bg “Гол на кръга”. Само преди броени минути 22-ият кръг на Първа лига стана част от историята на родния футболен елит, но ние вече сме готови с трите кандидатури за топ попадението.

Припомняме, че за да гласувате е нужно да имате активна регистрация в сайта, а ако сте член на нашия форум, можете да използвате същите парола и потребителско име. При положение, че нямате регистрация, пропускът е бързо и съвсем лесно поправим – няколко лесни стъпки и вече можете да дадете своя вот и да попаднете в томболата.

Трите предложения за 22-ия кръг са:

- Голът на Бирсент Карагарен (Дунав Русе) срещу Левски

- Голът на Марселиньо (Лудогорец) срещу Нефтохимик

- Голът на Орлин Старокин (Пирин) срещу Локомотив Пловдив

ГЛАСУВАЙ ЗА ГОЛ НА КРЪГА ТУК!

Анкетата ще бъде отворена за гласуване до 11,30 часа в неделя, 5 март. Малко след нейния край ще публикуваме и името на победителя, който ще получи 50 лева за покупки от Grabo.bg.

Подкрепи попадението, което най-силно те е впечатлило, или просто гласувай за играча от твоя любим тим!

Дори да не си познал победителя, не унивай – абсолютно всички гласували участват в томболата, която ще излъчи печелившия!

Играй и печели с „Гол на кръга“!