Лидерът на Ботев Тодор Неделев даде интервю за пратеника на Дарик радио в Турция след равенството 2:2 срещу Раднички Ниш.

Ботев с резултатен хикс в контролата с Раднички

„Като за първа контрола в Турция, през първото полувреме играхме добре. Изтървахме немалко положения. Поведоха ни от нелеп гол, но веднага обърнахме мача. Това са контроли, нормално е да има грешки, има умора. Най-важното е да направим добри проверки и да сме готови за първенството.”

„С доста добри съперници ще играем в Турция и се надявам да надградим. Най-важноот е да влезем в шестицата и да можем да отидем на финал. Надяваме се отново да играем на финал, защото е уникално.”

„Според мен няма фаворит. Доста тежки мачове срещу Славия ни предстоят. Левски – ЦСКА е дерби, там всичко може да стане. Няма фаворити и в двата мача.”

„Не съм виждал скоро да ме иска Левски или ЦСКА. Ако е имало нещо, е било отдавна. От Лудогорец и Левски ме искаха лятото, но аз си обичам Ботев и съм преценил, че тук искам да играя.”

„Няма слаби национални отбор. Тежък е жребия, но се надявам да се класираме. Шансовете ни са абсолютно равни на всички отбори. Бишхме и по-силни отбори и можем да станем и първи в групата. Не мисля, че трябва да се притесняваме от някого. Дори от отбора на Кипър. Ако си играем нашата игра, можем да бием и трите отбора.”

„Групата не е лека, но с този жребий, играем с отбори, които са ни равностойни”, сподели Тодор Неделев.