Тодор Батков за Мъри: Трябва да стои здраво стъпил на земята

Тодор Батков източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Тодор Батков източник: LAP.bg, Илиан Телкеджиев

Бившият президент и собственик на Левски Тодор Батков коментира претенциите на треньора Станимир Стоилов за неизплатени суми от клуба.

Стоилов със силно изявление за казуса с Левски

Левски със съдебен иск за претенциите на Мъри Стоилов

​НКП на Левски: Време е за оставки

„Срамно е! Нямам думи да коментирам това, което Мъри изявява като претенции и постъпката му. Нека Стоилов заповяда при мен в офиса да му опресня паметта. Ще му припомня много неща, които той знае, но може и да е забравил. И документи ще му покажа. Левски е напълно изряден към Стоилов и това е документирано”, заяви Тодор Батков пред „Блиц”.

„Той беше пребогато възнаграден за стореното от него на раздяла. Стиснахме си ръцете като мъже и с изчистени задължения, когато се разделихме през 2008 година. Когато си тръгваха от Левски с Наско Сираков, бяха ядосани, но доволни от това, което им дадох - стимулирах ги богато. Всеки получи това, което му се полага. Бяха ядосани, защото обичат Левски, но удовлетворени от финансовите средства, които получиха. Стоилов е успял, заслужил, уважаван и обичан, но трябва да стои здраво стъпил на земята. Не искам да давам съвети на хора, които са станали много велики, но... Нека да замълчат, ако нямат сили да се извинят. И ако могат да помогнат на Левски”, добави бившият собственик на Левски.

Никой няма да излезе чист от противостоенето между Стоилов и Левски

Йовов: Сигурен съм, че Стоилов ще направи отстъпка за лиценза на Левски

Приказка за котенцето Мърко

„Не знам какъв консултатски договор е подписвал след моето напускане. Нито съм казвал да го подписват. Но няма как да му се дължат пари за консултации при положение, че в същото време той има договор с друг отбор – Астана. Ще ви кажа нещо - за пробива в Лига Европа футболистите и спортното ръководство получиха по 130 000 евро премия на човек. Това нямане на пари ли е?! За участието в Шампионската лига - дадох на футболистите и ръководството 1/3 от чистата печалба. Това нямане на пари ли е?! Да, през 2004 година намалих заплатите, но все пак те всички бяха много добре платени. Плащахме всички данъци, осигуровки и т.н. Левски бе напълно изряден. От УЕФА получихме 7,3 - 7,4 милиона евро. Дори направиха реверанс към нас и ни оставиха всички пари от билети. Извадих всички разходи и 1/3 от чистата печалба я разделих между футболисти и треньори”, каза още Тодор Батков и допълни:

„Накрая искам да призова всички, които обичат Левски, за обединение. Нека всеки подкрепи клуба и нека всички, които го обичат, да се обединят. И нека оставим фактите и делата да говорят.”

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Станимир Стоилов Левски Тодор Батков

Първа лига