Три прекрасни гола се бориха за вота на читателите на GONG.BG и един от тях се пребори за славата да бъде обявен за най-красив през изминалия 28-и кръг. Тази чест се падна на изпълнението на Станислав Костов от Левски, с което беше прекършен Черно море на неговия стадион във Варна. 

Топреализаторът на шампионата се разписа по превъзходен начин в началото на двубоя на "Тича", а за него гласуваха почти половината от нашите читатели. Костов зае върха с 48.33% от вота, но битката за първото място беше изключително оспорвана. 

Причината е, че за втория Димитър Велковски от Славия, който се разписа по превъзходен начин от пряк свободен удар в мрежата на Локомотив Пловдив, гласуваха само с 10% по-малко. С вот от 38.33% футболистът на "белите" и изпълнението му останаха в подножието на върха. 

Изцяло българската тройка на предложенията ни се затвори от Стилиян Николов от Септември, който се разписа в мрежата на Дунав. За него гласуваха обаче само 13.33% и той не можа да се намеси по-сериозно в битката за лидерската позиция.