Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев демонстрира оптимизъм преди реванша с Жалгирис от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Както е известно, разградчани загубиха с 1:2 първата среща. Ответният двубой е на 19 юли. Шефът обясни, че вярва, че българските шампиони ще продължат напред и добави, че в петък ще пътува за жребия за третия кръг.

Дерменджиев: Нямаше никакво подценяване на Жалгирис

„Аз няма как да направя анализ. Има спортно-технически щаб за това. Като цяло слаб мач за нас. Но пък от друга страна смятам, че загубихме битка, но не и войната. Аз съм убеден, че нашият отбор има потенциала да успее във втория мач на нашия стадион и пред нашите фенове. Сигурен съм, че стадионът ще е пълен. Имам информация, че има сериозен интерес към билетите. Това значи, че и нашите привърженици вярват, че ще се справим. Даже нещо повече. Утре летя и за жребия. Надявам се за третия кръг да бъде благоприятен“, започна Петричев при завръщането на отбора.

„Вярвам на момчетата. Не сме подценили Жалгирис. Казах, че това е сериозен отбор. Той е успешен проект, много наподобяващ на нашия. Надградили са много. Имат опитни състезатели. Видяхте, че и изкуственият терен също оказа влияние. Аз съм оптимист, че втория мач ще го спечелим и ще минем напред“, добави директорът.