Председателят на съвета на директорите на Ботев Пловдив Ангел Палийски заяви след представянето на Михаил Мадански за спортен директор на клуба, че специалистът ще има задачата да изгради изцяло нова концепция за развитието на пловдивския клуб.

"Изминалата седмица беше доста напрегната за Ботев. След оставките на хората от спортно-техническото ръководство трябваше да реагираме веднага и да вземем адекватни решения. Най-напред бе необходимо да намерим спортен директор на клуба. Имахме няколко кандидатури, които обсъдихме“, коментира Палийски.

„С г-н Румен Чандъров се спряхме на г-н Михаил Мадански. В негово лице виждаме човека, който ще направи изцяло нова концепция за развитието на Ботев и има нашата пълна подкрепа. Искам да му благодаря от свое име и от името на собствениците на клуба, че прие да стане част от клуба. Г-н Мадански скоро ще разбере какво е магията Ботев. Спокойствие обаче в нашия клуб няма, а само здрава работа", допълни председателят на съвета на директорите на Ботев (Пловдив)./БТА