Поредно признание за работата и постигнатите резултати от ФК Дунав. С гарантирането на място в топ 6 на българския футбол в русенския клуб пристигнаха и две повиквателни за национални отбори, съобщи изпълнителният директор на „драконите“ Ивайло Петков, цитиран от Пресслужбата на клуба.

Искандар Джалилов продължава да е част от националния отбор на Таджикистан. Той ще вземе участие в приятелски мач на представителния тим на своята родна държава в Бахрейн на 23 март и гостуване на Йемен в квалификация за Купата на Азия на 28 март.

Самир Аясс

източник: ФК Дунав

Роденият в България Самир Аясс пък ще има възможност за първи път да играе за родината на баща си Ливан, чийто национален отбор ще срещне Хонконг на 28 март в квалификация за Купата на Азия.

Междувременно Дунав подновява днес тренировки, като програмата на отбора включва контрола с Етър във Велико Търново в петък.

След това футболистите отново ще бъдат пуснати в почивка за два дни и на 27 март започват подготовка за последния мач от редовния сезон – със Славия, който по програма е от 17:30 часа на 2 април, неделя.