ПФК Левски и Национален клуб на привържениците на Левски изказаха огромна благодарност към Община Карлово след поредна среща между представители на Инициативния комитет и служители на общината по повод предстоящия Национален патриотичен събор “180 години от рождението на Васил Левски”, съобщи официалният сайт на клуба.

Ето още от съобщението на Левски:

Предстоят мащабни тридневни тържества по случай годишнината на нашия патрон! Те ще започнат от петък 21-ви юли със специална бирфест зона в местността “Беш бунар” и ще продължи до 23-ти, неделя, като програмата, която сме подготвили през това време, е изключително наситена и атрактивна.

Искаме да ви съобщим, че още от първите разговори с Община Карлово, срещнахме пълно разбиране и подкрепа в лицето на нейните служители и кмета, и с радост можем да съобщим, че работим в отлично партньорство. Благодарение, на това, ще можем да предложим отлични условия и организация на всеки, който уважи честването на този толкова специален момент в историята на България – годишнина от раждането на най-достойнния българин – Васил Иванов Кунчев.

Благодарим на Община Карлово, която горещо прегърна идеята за провеждането на Националния патриотичен събор и активно се ангажира с важни детайли от организацията: осигури терен за бирфеста, помага в подготовката на демонстративния мач, който ще се проведе на градския стадион, предостави място за провеждането на концерта, ще помогне с маркировката и подготовката, и почистването на всички предвидени зони, ще осигури химически тоалетни, паркинг, електричество, вода, кетъринг и много други. И всичко това за удобството на присъстващите.

Специални благодарности към кмета на град Карлово д-р Емил Кабаиванов и главния секретар на общината Стефан Стефанов, както и на всички, които помагат в организацията на това важно за всички българи събитие!