Звездата на Левски Габриел Обертан вероятно ще пропусне мача с Берое, който е в неделя на стадион „Георги Аспарухов“, научи Дарик радио. Бившият играч на Манчестър Юнайтед не тренира пълноценно. Той се оплаква от травма, която го принуди да излезе от терена по време на последния мач.

Левски сгази Лудогорец с 4:0 насред Разград

Делио Роси ще трябва да се оправя и без Антонио Вутов, който е наказан за срещата със „заралии“. Младежкият национал на България е на линия за следващите двубои.

Италианският треньор на „сините“ може да има сериозна драма при подбора на централни защитници. Давид Яблонски има леки проблеми, но ще е готов. Ейолфсон трябва да пребори часовата разлика, тъй като се завръща от турне в Щатите, където бе с националния тим на Исландия. 

Левски пуска билетите на Берое 4 дни преди мача

Третият стопер Аймен Белаид не тренира, защото има проблеми с кръста. Така неговото присъствие в Левски изглежда абсолютно незначително. Ако някой от титулярите не бъде възстановен, Роси ще трябва да преквалифицира играч от другите зони на терена. 

Левски приема Берое на 1 април от 17.30 часа. Срещата може да следите с Gong.bg, GONG PLAY, DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XTRA и по Дарик радио.