Старши треньорът на Левски Николай Митов заяви, че иска да вижда отбора така, както в мача срещу ЦСКА.

Митов каза, че Николай Кръстев ще пази и при гостуването на Берое от 24-ия кръг на Първа лига.

Наставникът на „сините“ сподели, че не е на 100% готов със става си за двубоя в Стара Загора.

Митов смята, че независимо от резултатите напоследък, Берое е един от добрите отбори в групата.

„Разговарях със Спас Русев след мача с ЦСКА. Имаме разговори, имаме планове, но това си остава в нашата кухня. Работим по този въпрос. Положително съм настроен“, сподели Митов.

„Запознат съм с отбора на Берое. Независимо от резултатите напоследък, това е един от добрите отбори в групата. Имат дълбочина в състава. Имаме уважение и респект, но мен ме интересува нашия отбор. Отиваме за победа”, добави наставникът на „сините“.

„Не искам да коментирам, защото има много време до май месец. Първо искам да се запозная с футболистите, дотогава искам да разчитам на всеки един от тях. Не е нормално да коментирам други играчи, които в момента не са в Левски”, отговори Митов на въпрос за футболистите, на които им изтичат договорите след края на сезона.

"Не съм на 100% готов със състава. Имаме още една тренировка и след нея ще реша. Горе-долу знам на кои играчи ще разчита, но не искам сега да ги назовавам. Кой ще пази? Ще питам Захариев, но... Кръстев ще пази."

"Искам да виждам отбора така, както срещу ЦСКА. Ще направя всичко възможно да играе винаги така. Работим върху много детайли, които виждам в играта и дано това се види в мача с Берое”, каза още Николай Митов.