Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов поздрави баща си - Борислав Михайлов за рождения му ден с емоционално съобщение, публикувано в социалните мрежи. 

БФС честити 55-ия рожден ден на Боби Михайлов

Президентът на Българския футболен съюз днес навършва 55 години. Ето какво му пожела сина му, който в момента се подвизава в кипърския Омония, в "Instagram":

"55 години достоен живот, пример, себеотдаване! Честит рожден ден, Тате! Ти за мен си много повече от “легенда”, защото деянията ти са не просто легендарни, а стойностни и титанични! Ти познаваш най-добре вкуса на победата, защото я заслужаваш! Не правиш нищо на всяка цена, но цената на нещата, които ти правиш е безценна! Пожелавам ти да бъдеш здрав, щастлив и удовлетворен, защото всичко, което създаваш е достойно, такъв се старая да бъда и аз! И ако бъда запитан, кое е нещото, с което най-много се гордея, то без колебание отговарям: с факта, че именно ти си моят баща! Обичам те!"

 

55 години достоен живот, пример, себеотдаване! Честит рожден ден, Тате! Ти за мен си много повече от “легенда”, защото деянията ти са не просто легендарни, а стойностни и титанични! Ти познаваш най-добре вкуса на победата, защото я заслужаваш! Не правиш нищо на всяка цена, но цената на нещата, които ти правиш е безценна! Пожелавам ти да бъдеш здрав, щастлив и удовлетворен, защото всичко, което създаваш е достойно, такъв се старая да бъда и аз! И ако бъда запитан, кое е нещото, с което най-много се гордея, то без колебание отговарям: с факта, че именно ти си моят баща! Обичам те!❤️❤️❤️

A post shared by Nikolay Mihaylov (@niki_mihaylov13) on