Нефтохимик прие оставката на Благо Митрев

 източник: Beroe.bg

източник: Beroe.bg

На свое заседание днес Управителният Съвет на ПФК Нефтохимик Бургас прие  оставката на досегашният изпълнителен директор на бургазлии – Благомир  Митрев. Както е известно Митрев подаде своята оставка по лични причини,  като тя днес единодушно бе приета.

УС и цялото ръководство на Нефтохимик  благодариха на Митрев за свършената работа през изминалите три месеца и  му пожелаха успех и професионално развитие в бъдеще. На заседанието се  взе решение поста изпълнителен директор да бъде зает от досегашният  административен директор на „зелените“ – Николай Тодоров. Той, заедно с  останалите членове на УС са категорични, че Нефтохимик ще продължи  доброто си представяне през 2017 година и целта за спасение в Първа лига  ще бъде изпълнена.

Днес стана ясно, че Станимир Димитров и Митко  Трендафилов остават на своите постове и ще продължат работата си в  клубът. На заседанието на УС днес бе взето и още едно важно решение. До края на  първенството билетите за домакинските мачове на Нефтохимик ще останат на  цена 3 лева, а пенсионери и ученици ще влизат само за един лев. От  ръководството на отборът се надяват в бъдещите тежки битки от груповата  фаза на първенството, феновете отново да подкрепят Нефтохимик, така  какво беше в последното домакинство на Нафтата срещу Черно море. 

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Нефтохимик Благомир Митрев

Първа лига