Ръководството на Нефтохимик реши да зарадва феновете на тима и до края на шампионата всички фенски артикули на Нафтата ще се продават на половин цена.

В мачовете до края на кампанията всеки ще може да закупи от богатата гама фен-приспособления на доста по-ниска цена по няколко начина. Артикулите могат да бъдат закупени на място, в офисите на ПФК Нефтохимик, които се намират в гр. Бургас, жк. Изгрев, СЦ Изгрев, етаж 2 или да се поръчат чрез куриер.

Също така намалените стоки ще се продават в подвижния фен-магазин-каравана на Нефтохимик, който преди всеки домакински мач на отбора е разположен пред касите на стадион "Лазур". Още утре на важния мач с Локомотив Горна Оряховица, всеки ще може да се възползва от страхотната промоция. Нефтохимик приема Локомотив в директна битка за 3-то място в група "Б". Началото на двубоя ще е от 17:30 часа, а билетите са на цена 3 лева, за пенсионери и ученици по един лев.  

Зелените и горнооряховци ще определят кой ще играе с Монтана, последен от другата група в баражите за оцеляване в елита. Традицията не е в полза на гостите, които нямат победа над Нефтохимик след възстановяването на отборите.