Бившият национал Владимир Гаджев се надява на бързо възстановяване подобно на Златан Ибрахимович , призна самият той пред GONG.BG.  Преди 3 месеца и 11 дни футболистът , който тогава играеше в Берое,  скъса ахилес  на мача с ЦСКА и бе опериран от проф. Мазнейков в столична клиника.  

„ Според  лекарите за пълното  възстановяване са нужни от 6 до 8 месеца. Но аз се надявам да скъся тези срокове. Всички помним как Ибрахимович разби на пух и прах прогнозите на лекарите след скъсана задна връзка на коляното и се завърна  в игра на петия месец.”

Гаджев все пак е умерен оптимист, тъй като е наясно с разликата в условията на възстановяване у нас и в Америка.  

„Спазвам всички указания, положих много усилия във фитнеса, от няколко дни вече тренирам и на стадиона, макар и само бягане.  Неотлъчно с мен е и кондиционен специалист, на който имам пълно доверие. До средата на септември се надявам да започна футболни тренировки с топка.”

Юношата на Левски, който има 30 мача и 1 гол за националния отбор,  е сигурен, че му предстоят още успешни години във футбола. 

„Все още е рано да мисля за трансфер. Да, Ивайло Чочев подписа с нов клуб,  докато се възстановява след операция, но той все пак е в Италия.  У нас клубовете се страхуват да взимат играчи, които още се възстановяват. Освен това нямат притеснения да изоставят играч, който е контузен. Изключение правят само Лудогорец и вероятно Левски и ЦСКА. Клубът от Разград го доказа с лечението на Владо Стоянов, което продължава повече от две години”, добави той.