Атакуващият полузащитник на Апоел Беер Шева - Маор Меликсон до последно ще бъде под въпрос за реванша от третия квалификационен кръг на Шампионската лига срещу българския шампион Лудогорец. Меликсон ще опита да тренира на пълни обороти днес, а наставникът Барак Бахар ще чака становището на лекарите до последния момент, съобщава сайтът One.co.il.

Двубоят в сряда е от 21:30 часа и ще бъде придаван пряко по DIEMA SPORT, GONG PLAY, както и на честотите на Дарик радио. Срещата можете да проследите и минута по минута в Gong.bg.

Дерменджиев: Във футбола всичко е възможно

Ако Меликсон, който беше заменен заради травма в прасеца в първия мач не бъде готов, то на дясното крило ще излезе Мохамад Гадир, а Елианив Барда ще бъде самотен нападател. Барда също се връща след контузия. Днес наставникът Барак Бахар ще даде пресконференция и ще направи последната си тренировка.

Ентусиазмът в Израел е голям предвид резултата в първия мач, президентката на клуба Алона Баркат пристигна заедно с тима, а към момента малко над 300 фена на Апоел са пристигнали в България.

Апоел кацна във Варна, днес няма да тренира

Медиите изчисляват, че най-много една промяна да има в сравнение със състава от първия мач. Мигел Витор и Шир Цедек отново ще заемат центъра на отбраната. Махаран Ради, Джон Огу и Дан Айнбиндер ще играят в средата на терена. Тази сутрин футболистите на треньора Барак Бахар направиха сесия във фитнеса.

"Имаме добро предчувствие за изхода от двата мача, но не искам да излиза, че подценяваме българите или смятаме, че нямат шансове. И преди първия мач, и преди втория, те си остават един много силен отбор", коментира вратарят Гай Хаимов пред сайта Sport5.co.il.

Вижте мерките за сигурност и организацията свързани с мача Лудогорец - Апоел

С контузия е вече младият нападател Амир Халили, който е в групата, но е скъсал менискус и отпада от сметките на Бахар. Така или иначе за утрешния мач Халили не беше предвиден като основен играч./ БТА