Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич обясни ситуацията, в която бе ударен с бутилка от фен от трибуните и сподели болката си обидите към него.

"Ок съм. Няма нищо. Просто му уцелиха с бутилката някъде в рамото, аз си бръкнах сам на себе си с пръста в окото с рефлекса. Имам все още малка болка, но няма нищо, не е фатално", обясни Загорчич.

"Има си различни хора по стадионите. Това ми се случи и с Ботев. Там с монета ме целеха. Най-много ме ядосва хората, които не знаят какво викат по стадионите. "Сърби на върби." Това е един от най-големите геноциди над сръбския народ. От това най-много ме боли. Просто не искам да коментирам. Много тъпи неща се казват тук. Над половин милион сърби са убити. Викат глупости", коментира още сръбският специалист.

"Показаха днес характер. Успяхме на два пъти да поведем, портивникът изравни. Показахме много голям характер. Има моменти, в които мачът се отваря. Противникът игра с дълги пасове. Много ми харесаха головете като комбинации. Можехме да вкараме и повече. Всяка победа е важна. Много ми се иска футболистите във всеки мач да изглеждат по този начин. Искам да ги виждам постоянно с това желание, което показаха днес. Просто някой път не се получава. Зависи и от противника. Но искам с това желание, което показаха днес, да ги виждам", заяви Златомир Загорчич след победата на Славия над Пирин в Благоевград с 5:2.