Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата на "белите" с 0:2 от Черно море в двубой от 31-ия кръг на Първа лига.

"Равностоен мач, реалният резултат е хикс, като изключим гола на Божилов, който беше много стойностен. Докато падна първия гол, при който сгрешихме играхме добре", коментира той.

"Имахме си греда, опитахме да атакувахме, получи се, но като изключим гола на Божилов, играхме добре, спадна концентрацията ни при първия гол, млади хора са, мислят си, че няма да ни се случи на нас, но ни се случва. Не е това, което искаме, но играхме добре", каза още Загорчич.

"Говорих с Джерия, ще стане ясно после каква е контузията, в момента е с лекаря на отбора", каза още той.

"Трябва да сме умни и да изиграем добър тактически мач срещу Ботев за Купата, постигнахме добър турнирен резултат в първия мач, вкарахме си гол, не сме свикнали с този темп на мачове, играем мач, възстановяваме, после пак играем, пак възстановяваме. Всичко е в ръцете на доктора, той ще трябва да определи, кой ще играе, разчитам на здравите хора, на тези които тренират, ако някой има болежки, то няма да играе", добави Загорчич.

"Ще вкарваме леко юношите в мачовете, те си заслужават, имат си качества, дано направят хубава кариера", завърши изказването си треньорът на Славия.