Новото попълнение на Лудогорец - Жоржиньо, даде интервю за GONG.BG, в което сподели, че амбициите му са да играе в груповата фаза на Шампионската лига. Футболистът сподели, че трансферът в тима на "орлите" е сбъдната мечта.

- Здравей, Жоржиньо! Как си?

- Много добре се чувствам, благодаря!

- Как се чувстваш в първия ти ден в Лудогорец?

- Много съм щастлив, че съм тук, чувствам се много добре! Да пристигна в един толкова огромен клуб е изключително вълнуващо за мен. 

- Успя ли да се срещнеш със съотборниците си? Познаваш ли се с част от тях от преди това?

- Това ми е първият ми ден в клуба и се срещнах с всички. Играл съм срещу много от тези играчи и ги познавам от  мачовете. Знам, че в Лудогорец има много талантливи футболисти. Това е сбъдната мечта, да имам възможността да бъда в една съблекалня и да играя в един отбор с подобни играчи.

- Какви са ти очакванията за сезона?

- Както вече казах да представям този клуб е една сбъдната мечта, за която съм работил всеки ден и благодаря на Господ, че съм тук. Моята мечта е да играя в Шампионската лига и да достигнем до групите на турнира, а защо не и повече. Знам, че амбицииите на клуба са същите и вярвам, че имаме таланта и отбора, за да постигнем тези цели. Трябва да работим много здраво, за да можем стъпка по стъпка да достигнем до груповата фаза на ШЛ и да спечелим титлата в България.

Пресслужба Лудогорец
8 снимки