Ботев гостува на ЦСКА в събота от 20.00 часа в първия мач за двата тима от плейофната фаза в Първа шестица.

Двубоя може да следите пряко с GONG.BG, да гледате по DIEMA SPORT, на GONG PLAY и PLAY.DIEMAEXTRA.BG и да слушате с Дарик радио.

Един от основните футболисти на Ботев за плейофната фаза на Първа лига се очаква да бъде Жоао Пауло. След краткия си престой в Лудогорец и завръщането си в Пловдив, той призна, че се чувства като у дома си под тепетата.

Пауло има четири гола от четири мача за Ботев, но защо не показа този нюх и в Лудогорец? "Не можах да играя много там, не получавах достатъчно шансове за изява. Но не искам да се връщам към миналото."

"Ще бъде голям мач, и Ботев, и ЦСКА имат богата история и верни фенове. Надявам се на позитивен резултат. Не мислим за борбата на ЦСКА и Лудогорец за титлата. Ние имаме нашите цели, да играем в евротурнирите. Мисля само и единствено за Ботев, другото не ме интересува," обясни той пред DIEMA SPORT.

"Много съм щастлив, че съм в историята на клуба. Дано някой ден и аз да се наредя сред легендите на Ботев," заяви най-резултатният чужденец в историята на "жълто-черните".