Играчът на мача между Черно море и Славия Атанас Зехиров заяви, че играта на „моряците” днес не е била на обичайната висота и това е главната причина за крайното 1:1, което се получи на „Тича”.

Морето плати висока цена за хикс срещу Славия

Именно Зехиров вкара първия гол в срещата с красив шут, но след почивката „белите” изравниха, а в самия край имаха две чисти ситуации, които Ивайло Димитров пропусна.

„Мисля, че се получи равностоен мач. Както ние можехме да спечелим, така и Славия. Равенството беше заслужено”, заяви Зехиров.

„Мисля, че не показахме това, на което сме способни, както бе в предишните мачове. През седмицата ще работим, ще коригираме грешките и вече мислим за следващия мач срещу Ботев”, каза още той.

„Жоро Божилов е един от важните играчи. Затова обаче има резерви, които мисля, че днес се включиха добре. Трябва да се попълва неговото място.”

„Надявам се да покажем това, на което сме способни. Ботев са окрилени след спечелването на Суперкупата на България, но имаме сили да ги победим.”

„Лидерството (в класирането – б.р.) не ни влияе. Ние имаме цел – първо място. Играем мач за мач, всеки път гоним победата. Днес не ни се получи играта, това е причината за равенството”, завърши Зехиров.