Зехиров подписа с Черно море, Гонзо прави сериозен подбор

Атанас Зехиров подписа предварителен договор с Черно море днес сутринта. Бранителят бе на "Тича" и се договори с варненци за личните си условия, а на по-късен етап ще се обвърже официално със "зелено-белите", заедно с всички нови попълнения през лятото. Предварителни договори с "моряците" имат още Илиас Хасани, Георги Божилов, Орлин Старокин и Мариян Огнянов.

Пламен Николов напуска "моряците", най-малко 10 си тръгват

Селекцията на Черно море продължава, като в момента се водят преговори с няколко родни футболисти. Треньорът Георги Иванов сподели, че няма да се бърза с привличането на играчи, тъй като има достатъчно време за подбор и то ще се използва за вземането на възможно най-доброто на пазара. Със сигурност в селекцията за новия сезон ще бъдат привлечени чужденци.

Големи промени в Берое, Томаш ще бъде треньор

След като Гонзо е напълно наясно с новите, ще прецени дали ще се разделя с още играчи. Притесненията на специалиста са, че е възможно някои от набелязаните футболисти да не приемат условията от клуба от "Тича" и в крайна сметка да не остане с къса скамека както досега. Подборът на играчите ще е сериозен, за да не се повтарят грешките от зимната селекция, казаха пред Gong.bg от клуба.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 
Черно море Атанас Зехиров Георги Иванов - Гонзо

Първа лига