Наставникът на Славия Златомир Загорчич беше крайно разочарован след поражението на тима си от Етър, което дойде с пълен обрат. И за да е още по-лошо за "белите" това стана след два автогола в тяхна вреда.

"Просто не знам какво стана, ние успяхме да вкараме и трите гола в този мач. Изпуснахме и чисти положения вече като изоставахме. Първото полувреме можехме да решим всичко, но Минчев направи пропуски, както и други играчи", заяви Загорчич пред DIEMA SPORT и коментира защо се е случило всичко това.

"След почивката търсехме по друг начин да заиграем, даже да сме още по-здрави и търсехме втори гол. Но за съжаление се случиха два автогола в наша вреда. Млади хора са, случват са такива грешки. Добри момчета са, не ги обвинявам", сподели още бившият национал и сподели защо смени младия Буров.

"Нормално е, когато един футболист не е сигурен, да го сменим в течение на мача. Затова се случи смяната на Буров, не му вървеше днес. Нямахме късмет днес, а имахме и няколко ситуации сам срещу вратаря, но не ги вкарахме", сподели още треньорът на Славия и коментира последните два предстоящи мача за годината.

"Не мислим за шестицата, сега мислим за мача с Левски. Искаме просто да не се получават такива грешки, както днес. За Купата ще мислим след това. Гледаме си мачовете и за първенство, и за Купата. Който мач идва следващ, за него се подготвяме и така вървим напред", завърши Загорчич.