Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич бе много доволен след успеха на „белите” над Черно море с 2:0 и изтъкна добрата колективна работа на тима в хода на седмицата. Сръбският специалист изтъкна и факта, че Славия е трябвало да играе по-уверено при организирането на контраатаките си.

„Днес се получи изнервен мач и за двата отбора. За наш късмет си вкарахме ранни голове и имахме преднина в целия мач. Ядосвам се, защото не използвахме контраатаките си, където трябваше да вкараме още. Трите мача, които минаха, ги изиграхме сериозно, но топката не искаше да влезе – днес обаче се получи. Момчетата работеха много добре през седмицата и вярвах, че днес ще спечелим”, бяха първите думи на Загорчич пред DIEMA SPORT.

„Получи колективна грешка при гола им. Оставихме един свободен техен човек в пеналта, а това го отдавам на липса на концентрация. Във футбола винаги е добре, когато вкараш. Техният червен картон ни улесни нещата и успяхме да спечелим. Аз не гледам в исторически план мачовете. Хубаво е, че победихме на „Тича”, но искаме да побеждаваме навсякъде. Така работя аз и искам да го сложа това в главите на футболистите”, продължи Загорчич.

„Ние от самото начало имахме сгъстен цикъл и задаващият се такъв не ме смущава. Надявам се да няма контузии и да се справим”, завърши наставникът на Славия.