Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич заяви, че разликата в класите е причината за загубата от Лудогорец.

„Разликата в класите е причината за загубата. Лудогорец е много по-класен отбор в момента. Бяха много по-добри от нас. Ние имахме по един удар през двете полувремена. С два удара много трудно може да постигнем нещо“, коментира Загорчич.

„Сигурен съм, че ще излезем от тази ситуация. Това са най-добрите момчета за мен и ще успеем да постигнем по-добри резултати“, добави сърбинът.

„До последно ще вярвам, че може да се преборим за място в топ 6. Колкото по-бързо излезем от тази криза, толкова по-близо ще бъдем до нашите цели. Ако не се получи, ще се опитаме да играем, колкото е възможно по-добре и да постигнем добри резултати“, продължи наставникът на Славия.

„На мен ми е много тежко в момента. Не ми се е случвало такова нещо. Искаме да направим от тези момчета биткаджии. Само по такъв начин може да изкараме първенството. Г-н Стефанов дава пълната си подкрепа, както на мен, така и на футболисти. Той бе с отбора на лагера преди мача, а също така влезе в съблекалнята и на полувремето“, каза още Златомир Загорчич.