"Много пропуски в днешния мач на тежкия терен. Опитвахме се по много начини да вкараме гол, но не се получаваше. Нещо ни липсваше днес. Трябва много да помислим. Може да е концентрацията, но много, много пропуски. Контролирахме мача като владение на топката. Получихме гол и гонихме резултата", заяви старши треньорът на Славия Златомир Загорчич след 1:1 с Витоша Бистрица в 23-ия кръг на Първа лига.

"Засега ни върви с късмета, втора мач поред вкарахме в последните минути. Иска ми се да си вкарваме положенията.

Искахме и миналия мач да си вземем три точки, и днес искахме, но някой път не се получава. Просто не успяхме да си използваме шансовете, които създаваме. Няма да експериментираме много. Милчо вкара днес първия си гол и надявам се да продължава по същия начин и в другите мачове.

Какво да ни изненадат? Като са застанали 10 човека на 20 метра и се защитават. Ние знаехме как ще играят. Защитаваха се добре, бориха се момчетата от Витоша, но нямаше изненада. Знаехме какво ни чака тук. Всичко правихме, но ни липсваше последният удар", каза още Загорчич и продължи:

"Искам без значение къде играем да играем едно и също. Просто трябва момчетата да вдигнат главите, защото следващият мач е след 4 дни. Не смеем да подценяваме никой. Не знаем какво се случва във Верея. Просто не ме интересува. Аз искам моят отбор да играе офанзивен футбол и да си вкарваме положенията."