Старши треньорът на Славия Златомир Загорчич призна след загубата от Витоша Бистрица, че липсата на точки за „белите“ се превръща в проблем за тима му. Днес отборът от „Овча купе“ допусна поражение от бистричани, а това бе петият мач, в който Славия не може да запише успех, а в следващия кръг се изправя срещу ЦСКА.

Не успяхме да вкараме гол от нашите положения, особено през първото полувреме. Когато не вкараш гол, обикновено се получава това, което се случи днес. Явно това тежи. Сега вече имаме проблеми с липсата на точки. Надявам се, че ще се справим в другите мачове. Трябва да си вярваме повече“, коментира Златомир Загорчич след поражението с 0:1.

„Няма психологическо натоварване. Ние си играем, правим положения, но пропускаме прекалено много. Дано следващия мач направим едно положение, вкараме и спечелим. Първото полувреме играхме това, което искахме. Второто полувреме обаче не съм доволен. Малко нарушихме дисциплината в играта. Голът, който получихме дойде именно заради това. Не искам да се оправдавам с липсата на защитници. Момчетата работят здраво, показваме в мачовете красива игра, правим положения, просто за съжаление за момента нямаме късмет. Павел Виданов не е играл четири месеца, надявам се скоро да можем да го ползваме. Положението с контузените е подобно. Те се завръщат след два месеца извън терена. Искаме да излезем и да се опитаме да спечелим срещу ЦСКА. Ще се опитаме да постигнем резултат, който е в наша полза“, каза още наставникът на Славия.