Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението от Локомотив Пловдив с 0:3 в среща-реванш от баражите за разпределение на местата от 7-о до 10-о място.

"Третият гол беше малко, дължим го на опита на вратаря, момчета от школата играха, вкараха ни елементарни голове, имаше отпускане сред футболистите, мислим вече за новия сезон, за участието в Лига Европа", коментира Загорчич.

"Успешен сезон за Славия, спечелихме Купата, малко ме е яд, че не успяхме да влезем в първата шестица. Голямо нещо е спечелването на Купата на България, никой не очакваше това нещо, само ние си вярвахме и затова успяхме", добави той.

"Ще се опитаме да играем колкото се може повече в Европа, ще направим селекция, ще видим. Ако си намерим добри български футболисти, ако не успеем, ще си търсим чужденци. Работим по селекцията, като започнем подготовка ще стане ясно. На 8 юни започваме подготовка. Следващия сезон искам по-високо самочувствие в отбора, да играем по-добре и в първенството. Във футбола никога не се знае, треньорската работа е такава, щастлив съм от думите на Венцеслав Стефанов", заяви още наставникът на Славия.